Tesettür hamile giyim Hamile giyim - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Tesettür hamile giyim Hamile giyim

Hamile bayanların en çok tercih ettiği modeller arasında elbiseler bulunmaktadır. Hem rahat, hem de çok şık seçenekler arasında yer alan bu modellerin yanında tunik modellerini andıran karın bölgesi, pileli veya lastikli seçenekler dikkat çeken ayrıntılardır. Özellikle tunik tarzı kullanımları pantolon üzeri kombineler için tercih edilmektedir. Tesettür hamile giyim kategorisi altında elbise tarzı kıyafetler jile tarzında olabilmekte, gömlek ya da badilerle uyumlu kombineler oluşturulmaktadır. Genelde arka kısımlarında bağcıklar bulunmakta, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde daha rahat kullanımlar oluşturması için ayarlanabilir özellikler içermektedir. Bazı modeller yaka kısmından itibaren bütün bir şekilde tasarlansa da bazı modeller jile tarzında karın üstünde bulunan ağ pile ile aşağıya doğru genişlemektedir. Hakim yakalı elbiseler de bel kısmına kadar olan kısımlarda kullanılan desenlerde eteklerde yerini sade görünümlere bırakmakta, yaka ve kol kısımlarında buluna farklı renkler şık seçimler için hoş modeller oluşturmaktadır.
Desen olarak kullanılan puantiyelerin yanında elbiselerin üst kısımlarına verilen cepken havası da çok beğenilmekte, kot elbiseler her zaman için spor kullanımların en çok tercih edilen modelleri arasında yer almaktadır. Tesettür hamile giyim tarzları arasında bahçıvan tarzları da çok fazla beğenilmekte, yazları tercih edilebilecek şifon seçeneklerde hamile bayanları bunaltmayacak ürünler olacaktır. Renk olarak günlük ve şık kullanımlarda tasarımlar arasında en çok karşımıza çıkan çeşit her zaman siyahlar olsa da, kırmızı, mavi, pudra, yeşil, kırmızı gibi farklı pek çok model de tercihler için geniş ürün yelpazesi içerisinde bulunacaktır. Elbiseler kolsuz olabildiği gibi kollu tam modeller olarakta vitrinlerde yer almakta, kullanım durumu ve beğenilere göre seçimler hamile kadınlar için en ideal modeller olabilecektir.
tesettür hamile giyim 1tesettür hamile giyim 2tesettür hamile giyim 4tesettür hamile giyim 5tesettür hamile giyim 6tesettür hamile giyim 7tesettür hamile giyim 8tesettür hamile giyim 11 tesettür hamile giyim 12 tesettür hamile giyim 14 tesettür hamile giyim 15 tesettür hamile giyim 17 tesettür hamile giyim 18 tesettür hamile giyim 20 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Merhaba :)
    Buypasa.com çok yakında açılıyor. Hamile giyim ürünlerinde inanılmaz indirimler sizi bekliyor. Detaylı bilgi için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil