Kalp Örgü Şal Modeli Nasıl Yapılır? - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Kalp Örgü Şal Modeli Nasıl Yapılır?

Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı

Sizlere tığ işi örgü modeli ile hazırlanmış kolay bir şal modeli hazırladık. Kolay ama çok şık. Sevgi dolu bir şal modelleri. Farklı model arayanlar için güzel bir örnek. Trabzan ve zincirlerden oluşuyor model. Üçgen şal modeli, örgü fular modeli olarak yapabilirsiniz. Yelek modelleri olur mu bilemiyorum ama battaniye modeli olabilir. Denemek lazım. Köşeden başlayarak yapılan örneklerden olabilir. Anlatıma başlıyorum. Hazırmısınız.

Kalp Örgü Şal Modeli Nasıl Yapılır?

Modeli sizlere hem şemalı , hem resimli hemde yazılı olarak anlatımını hazırladık. Umarım sizler için faydalı olur. Satış yapan arkadaşlar için güzel bir örnek. Yapabilirler. Çeyiz hazırlığında olanlar içinde oldukça şık olacaktır.
1.tur : 10 zincir çekelim. 5. zincir üzerinden devam ederek 6 trabzan yapalım.
2.tur : 3 zincir çekip dönelim. 2. trabzan üzerinden devam ederek 6 trabzan yapalım.
3.tur : 9 zincir çekelim. Dönelim. 5. zincir üzerinden devam ederek 6 trabzan yapalım. 3 zincir çekelim. Bir önceki turda yaptığımız 4. trabzan üzerine sık iğne ile batalım. 3 zincir çekip sondaki zincir üzerine trabzan ile batalım. Yanından devam ederek 6 trabzan daha yapalım.
4.tur : 3 zincir çekip dönelim. 2. trabzandan itibaren 6 trabzan yapalım. 5 zincir çekelim. 3. zincir üzerine batarak halka oluşturalım. Tekrar 2 zincir çekip devam ederek 7 trabzan yapalım.
İlk kalbimizi oluşturduk. Örmeye aynı şekilde devam ederek istediğimiz uzunluğa gelene kadar örüyoruz. Şimdi size şema olarak vermek istiyorum yapılışını.
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı 4
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı 5
Şimdi ise resimli olarak yapılışını görelim.
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı 3
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı 2
Nasıl görünüyor. Güzel değil mi?
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı 8
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı 7
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı 6
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı
Kalp Örgü Şal Modeli Yapılışı 1
Kaynak : http://www.liveinternet.ru/users/nata007/post391748162/

Yorum Gönder

0 Yorumlar